ANG huu-paus-mrr-ljudet

Jag börjar riktigt jäkla gammal! Och då menar åldern då det är gulligt att fisa, utan den här plågsamma tiden före epoken av fisgulligheten.
Ni vet den tiden som det tar att bli sådär gullig-gammal-farbror-aktig, den tiden som man måste genomgå av ryggsmärtor, gnäll och dem där ljuden som man gör omedvetet när man ska sätta sig ner!

Och jag vet att alla vet vilka ljud jag menar. Ta till exempel det här med att när man ska ställa sig upp efter att suttit när och tagit en fika! Ljudet är väldigt speciellt och man hör att personen ifråga (dvs mig...) får anstränga sig lite för mycket för en så enkel sak!
Det låter på ett ungefär: huu-paus-mrrr

och den där pausen, den är så fundemental viktig, för det är det där mellanläget från att sitta till att vara halvt på väg att komma up, men att bara ta en liten vila på vägen!


This is me!!!


Kommentarer
Postat av: frida

haha det där ålter som mig det också!!NEJ FUL. nejnejnej. ful är jag då rakt inte. raka motsatsen kanske;) hahahha!ja. som en häst är vi. ihaaaaaa säger hästarna här uppe.

2010-04-12 @ 09:53:33
URL: http://fridaosv.blogg.se/
Postat av: Elina

Hahaha och du säger åt MIG att sluta gnälla, dubbelmoral på hög nivå! Liksom...hur gammal är du då??Och jag kanske är snygg, men kan inte jag få ha dåliga dagar och må skit för det? Det är ju himla orättvist om du frågar mig. :P

2010-04-12 @ 10:54:46
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Daniel

Så har jag gjort längeGrymtar, stönar och tar på fläskkringlan runt magen när jag stiger upp.Du e inte ensam.

2010-04-16 @ 12:08:15
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: annuendag

Och hårförlust tydligen :)

2010-04-19 @ 20:09:27
URL: http://annuendag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0