Första autentiska bilden på Herzog, exklusivt här!


Jan Herzog under åttiotalet.
För första gången öppnar Jan Herzog fönstret öppet för eventuella intervjuer med massmedia.
Barbatartek.blogg.se's reporter har därför försökt kontakta "the real" Jan Herzog för en intervju. Än så länge har det räckt så långt att han mailat ett autentestiskt fotografi på honom från åttiotalet.
Vilket är en enorm ära för vilket medialt samfund som helst!!!!!!!!! att få vara det första mediet att kunna publicera ett sådant här exklusivt fotografi, visserligen fick alla medier foton på honom som han ser ut idag, men inget så här unikt.

Detta fotot ska enligt mailet föreställa den stora hjälten på ett av sina äventyr under åttiotalet där han, mkt blygsamt påstår sig att ha lyckats rädda en sjöjungfru från säker död då ett sjuttiotal mumfierande råttor försökt mördat sjö-saken-med-långt hår-och- en-fisksjärt-kvinna.
Men genom sina enorma skills på synten lyckades hjälten med den absurt stora bedriften att döda hälften av råttorna och jaga bort resten så att den vackra sjöjungfrun kunde överleva, och slutligen har ett kort men intensivt förhållande med Herzog.

 
Dagens Jan Herzog.
(Hade alltså ett sexuellt intensivt förhållande med en sjöjungfru under åttiotalet efter att ha räddat denne från sjuttio mumfierande råttor)

Kommentarer
Postat av: MC BAAAT

JAG vill bara säga en sak ... Hey Baby Waka ap From Youra Sleep ... so on to my

LÖVE rocket Climb ... 5 4 3 1 up blast ... YEAH !!

2008-09-12 @ 23:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0