Äventyren Kring Sir Charlie Faggy McDarling


Det hela började en kall, mörk och regnig söndag i september, när Sir Charlie Faggy McDarling (hädanefter Charlie, Faggy eller "jävla uteliggare" påföjlt av en burk som kastas mot honom eller bara McDarling)  kollade ut över de vida daggiga ängarna vid det som kallas för stadsparken. Charlie reste sig och förstörde sin perfekta bädd av gårdagens tidningar som hade använts som liggunderlag för de tre timmar sömn han haft under natten, för tre timmars sömn är den maximala vilan som en hjälte av Faggy's kaliber kan undlåta sig, han måste ju trots allt rädda världen från den onde nemesis som närmande sig staden och ifall inte Charlie kan förhindra detta kommer kaos bryta ut i den stora vidsträckta staden av Ljungbyhed!
Men först måste det fixas proviant så Charlie gick för att väcka sin kamrat, Herr Max Ceasar Frisco.
Herr Max Ceasar Frisco reprimand för Faggys försök att väcka honom blev följande att Frisco spydde upp gårdagens intag av mat bestående av en gammal McDonalds burgare, sex starköl och ett antal cigaretter som på ngt mystiskt sätt lyckats sväljas av hjältens sidekick under kvällens ectasy-tripp. Samt att han mottade ett antal totalt misslyckade slag mot McDarlings huvud i ren ilska för att han blivit fråntagen sin bästa sömn på ett antal veckor där han under bara två av totalt tre timmars sömn, drömt om stora spindlar som ska äta upp honom, resterande timme hade varit om hur gigantsik pepparkaks-snopp försökt fånga honom för att slängas in i ugnen.
I vilket fall som, så vaknade till slut Frisco och de två kompanjonerna gick ut för att under åtminstone en dag till göra motstånd mot den onda nemesisens planer på att ödelägga Ljungbyhed!

Fortsättning följer....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0